photo 36f8f039-83e1-433e-b59c-c92ff536c3b7_zps44b1042f.jpg
Liyana Aqilah Azman

[Liyana.Makeup] Smokey Eyes by Icon Eyeshadow Palette πŸ’–
Monday, December 21 | 0 comment(s)
Hello Assalamualaikum ✨

Who's here love to do smokey eyes for her eyes makeup? ME ! πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹

So today nak share my new eyeshadow palette yg I beli kat Watsons Selayang Mall 😊😊😊

Icon Eyeshadow Palette in Exposed by Absolute New York ! 

Sebab I sukaaaaa sangat eyeshadow yg more to nudes, warm colors, dark shades, so this palette is one of the reason to get it. Yeahh maybe dupes to Urban Decay Naked Palette πŸ™Œ

See there, so beautiful😍😍😍 (Picture used Fade filters for iPhone)

So I used this palette untuk buat smokey eyes, boleh jugak nak buat brown shades, nudes etc.

Palette ni ada 12 flattering neutral shades that comes in multitude finish, iaitu Matte, Glitter, Shimmer and Satin.

The pigmentation is veryyyy good πŸ™Œ Velvety finish, creaseless and lasting wear. I pakai dari tengahari then sampai petang ada lagi, kawan I yg pakai eyeshadow (different brand) pun tegur, eyeshadow I still ada ☺️☺️☺️

Here's is my looks ! πŸ˜‰

Not so heavy smokey eyes, hehe πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ 

Since I have small eyes and lids, that's why I suka dark shades to do my eyes makeup πŸ˜› 

That's all for today, thanks for reading ! πŸŒΈπŸŒΉπŸ’

Older Post . Newer Post